RomanaEnglish
FacebookTwitterInstagramYoutube
TEL NON STOP
(+40) 754.249.642
Menu

Transferul de la aeroport pentru calatorii in scop personal sau de afaceri

24.06.2019

Cand calatoresti cu avionul ai nevoie de transfer la/de la aeroport. Vestea buna este ca serviciile de transfer iti ofera solutii personalizate pentru orice ocazie de calatorie.

 

Pentru ca, in mod normal, aeroporturile sunt situate in afara oraselor, la o distanta de 15-20 de kilometri sau mai mult, atunci cand ti-ai propus sa te bucuri de o calatorie fara griji, serviciile de transfer sunt alegerea ideala pentru a parcurge drumul pana sau de la aeroport. Poti beneficia de transfer in siguranta si in timp util, in conditii excelente atat pentru calatorii personale, cat si pentru calatorii in scop de business.

 

Primul gand dupa ce tocmai ti-ai rezervat biletele de avion pentru vacanta este, in mod natural, cine ma va duce la aeroport, nu-i asa? Prietenii tai sunt si ei in vacanta, este imprevizibil sa depinzi de taxi si nu e deloc confortabil sa folosesti transportul in comun daca ai bagaje. Pentru ca totul sa mearga perfect, planifica din timp transferul la aeroport/de la aeroport apeland la servicii specializate de transfer. In functie de orarul de zbor poti stabili conditiile de transfer astfel incat sa eviti timpul pierdut si poti solicita o masina potrivita pentru a beneficia de suficient spatiu pentru tine, pentru partenerii de calatorie si pentru bagajele voastre.

 

Cand ai invitati din afara tarii, fie ca sunt prieteni sau rude, este de datoria ta sa le oferi o experienta placuta de calatorie. Pentru drumul de la aeroport poti folosi servicii de transfer fara sa conduci prin aglomeratie. Si, cat timp invitatii tai parcurg drumul de la aeroport, te poti ocupa de toate detaliile unei primiri calduroase.

 

Cea mai buna optiune de transfer aeroport pentru partenerii de afaceri sau pentru invitatii evenimentelor corporate, apeleaza la serviciile de transport aeroport sau transport aeroport VIP.

Impresioneaza-ti invitatii de la prima intalnire, oferindu-le cele mai bune conditii de tranfer, cu autoturisme de lux si personal specializat. Pentru invitatii care apreciaza buna organizare pana in cele mai mici detalii, cu siguranta, o astfel de primire va conta foarte mult in consolidarea unei relatii de business.

 

24
Mai
Novum Rent a Car, inchirieri masini in Timisoara
Imagineaza-ti ca ai succes, poti orice, daca ai parteneriatul portivit, Novum Rent a Car, inchirieri masini in Timisoara Partenerul tau de incredere, Novum Rent a Car, vine cu masina de care ai nevoie
17
Mai
Situatii neasteptate? masina ta este in service, nici o grija ,  Novum Rent a Car Timisoara iti inchiriaza masina de care ai nevoie
Situatii neasteptate? masina ta este in service, nici o grija , Novum Rent a Car Timisoara iti inchiriaza masina de care ai nevoie
TEL NON STOP
NEWSLETTER
Novum rent a car
FacebookTwitterInstagramYoutube
© Copyright 2024 Novum Rent a Car